Motmobbing.se Blog

mars 4, 2010

B10 *Kalle*

Filed under: Gman,mobbad,mobbing,mobbning,mobbningiskolan,motmobbing.se,psykiskt,Skolan,slå — motmobbing @ 9:36 f m

Jag blev mobbad mellan årskurs 2 till 9. Allt började med att ungarna sa ”vad ful du är” till mig, detta pågick fram tills i 6:an, då började allt eskalera till grövre saker. När jag började i 7:an fick jag fortfarande höra ”vad ful du är”, vilket har satt stora spår i mitt självförtroende men idag vet jag att jag ser bra ut, oavsett vad andra tycker.

Mellan årskurs 7-9 har jag fått bakhuvudet slaget i skåp, betongväggar, golv, asfalt, ja allt som man kan slå ett huvud i, fått en järnfil avslagen i ryggen så hårt att den gick av, varit utfryst från klassen, varit mordhotad flera gånger, när jag gick i 7:an sparkade en kille mig så hårt mellan benen att jag åkte in för akut operation av vattenbråck. Fick veta efter operationen att jag kanske inte skulle kunna bli pappa, men idag har jag en son på snart 1½ år. Kommer tyvärr inte ihåg allt som jag blev utsatt för.

Det konstiga i det hela är att min mor var med i en förening som hette Föräldrar Mot Mobbing men märkte inte när hennes enda son ständigt hade ont i magen, mådde alltid dåligt före och efter skolan i 7 års tid. Allt mobbing som man blev utsatt för gjorde att jag aldrig fick ett G i skolan, inte vad jag minns iaf.

Allt slutade när jag började gymnasiet, kom ifrån alla idioter, började styrketräna som en besatt för att ingen skulle kunna sätta sig på mig igen. Idag 10 år efter gymnasiet är jag starkare i psyket och fysikt än vad jag var 1996. Ibland får jag perioder när jag känner mig mindre snygg och värdelös men vet att det inte stämmer.

Idag är det ingen som vågar göra något mot mig, har mött mina demoner några gånger och som vanligt kommer dom aldrig ihåg vad dom har gjort. Idag backar jag inte om någon råkar illa ut. Ska kämpa och se med öppna ögon den dagen min son börjar skolan och bekämpa ev mobbing mot honom. Ingen är värd att bli nertryckt i skorna!

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: